Informace k semináři s Ing. Ivanou Pilařovou konaný dne 26.1.2022

Vážení obchodní přátelé,

každoročně již po dobu více jak 25 let pro Vás pořádáme pravidelné setkání s Ing. Ivanou Pilařovou, epidemiologická situace nám ani tentokrát nedovoluje pořádat seminář prezenčně. Rozhodli jsme se jako v loňském roce zajistit podrobný materiál změn a novinek roku 2021 a 2022 v oblasti daní a účetnictví.

Pro pořádání on-line seminářů nejsme vybaveni, ale nechceme Vás ochudit o zajímavý a pohotový výklad Ing. Pilařové, proto Vám v současné době nabízíme plnohodnotný písemný materiál, který Vás uvede do současné problematiky v oblasti účetnictví a daní.

Místo semináře v Teplicích U Koziček Vám nabízíme výkladový materiál Ing. Ivany Pilařové v písemné podobě. Cena písemné přednášky je stanovena na 1 500 Kč + 21% DPH tj. 1 815 Kč.

Pokud máte o písemný materiál zájem, vyplňte objednávkový formulář níže, nebo zašlete požadavek na email: seminare@acservice.cz a uhraďte částku 1 815 Kč na bankovní účet 752370207/0100 pod vs. uveďte IČ, nebo jinou identifikaci. Pokud máte zájem v jedné společnosti o více výtisků, uhraďte násobky 1815 Kč v tom počtu, kolik výtisků požadujete. Po obdržení úhrady Vám požadovaný počet výtisků spolu s daňovým dokladem zašleme poštou.

Ještě Vás chceme informovat o tom, že spolupráce s Ing. Ivanou Pilařovou není přerušena a že na 1. února 2023 máme přislíbený termín semináře opět prezenčně v Teplicích. Snad již bude epidemiologická situace natolik dobrá, že se opět setkáme nad účetnictvím a daněmi.

Závěrem Vám přejeme mnoho osobních a pracovních úspěchů a především zdraví v novém roce 2022.

Jaroslav Vlk
daňový poradce č. 3310