Informace k semináři s Ing. Ivanou Pilařovou konaný dne 26.1.2021

Vážení obchodní přátelé,

každoročně již po dobu 25 let pro Vás pořádáme pravidelné setkání s Ing. Ivanou Pilařovou, i když nám častokrát počasí nepřálo a na silnicích napadlo přes noc spousty sněhu, přesto jsme vždy dojeli bez úhony do předpokládaného cíle.

V lednu 2020 jsme Vás informovali o semináři, který jsme s Ing. Ivanou Pilařovou pro Vás naplánovali na 26.1.2021.

V letošním roce nám však pravidelné setkání značně zkomplikovala nepříznivá zdravotní situace, kterou již našimi silami neumíme překonat. Pro prezenční setkání potřebujeme 2. stupeň PSA, který koncem ledna určitě nenastane.

Pro pořádání on-line seminářů nejsme vybaveni, ale nechceme Vás ochudit o zajímavý a pohotový výklad Ing. Pilařové, proto Vám v současné době nabízíme plnohodnotný písemný materiál, který Vás uvede do současné problematiky v oblasti účetnictví a daní. Na vyhotovení materiálu Ing. Pilařová ještě pracuje, neboť do současné doby ještě není všechna legislativa pro rok 2021 vyřešena a schválena Parlamentem ČR.

Místo semináře v Teplicích U Koziček Vám nabízíme výkladový materiál Ing. Ivany Pilařové v písemné podobě. Cena písemné přednášky je stanovena na 1 500 Kč + 21% DPH tj. 1 815 Kč.

Pokud máte o písemný materiál zájem, vyplňte objednávkový formulář níže, nebo zašlete požadavek na email: seminare@acservice.cz a uhraďte částku 1 815 Kč na bankovní účet 752370207/0100 pod vs. uveďte IČ, nebo jinou identifikaci. Pokud máte zájem v jedné společnosti o více výtisků, uhraďte násobky 1 815 Kč v tom počtu, kolik výtisků požadujete. Po obdržení úhrady Vám požadovaný počet výtisků spolu s daňovým dokladem zašleme poštou.

Ještě Vás chceme informovat o tom, že spolupráce s Ing. Ivanou Pilařovou není přerušena a že na rok 2022 máme přislíbený termín semináře na 26. ledna 2022 opět prezenčně v Teplicích. Snad již bude epidemiologická situace natolik dobrá, že se opět setkáme nad účetnictvím a daněmi.

Závěrem Vám přejeme mnoho osobních a pracovních úspěchů a především zdraví v novém roce 2021.

Jaroslav Vlk
daňový poradce č. 3310